AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinden giysi almak

Kahve falında ölen birinden giysi almak

Kahve falında ölen birinden giysi almak maddi anlamda rahatlık göreceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, istediği gibi yaşayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında ölen birinden giysi almak gördüyseniz:

  • O zamana kadar uzlaşmacı olmalı veya arabuluculuk yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında ölmüş birinden giysi almak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı giysiler görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında giysi aramak dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında çok giysi görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah giysi almak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni giysiler almak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında giysi çıkarmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz giysili adam görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kendisini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir