AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık etek giymek

Kahve falında yırtık etek giymek

Kahve falında yırtık etek giymek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına yorulur.

Kahve falında yırtık etek giymek gördüyseniz:

  • Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir.

Kahve falında yırtık etek giydiğini görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık etek giymek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında yırtık etek görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalettir.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında yırtık ayakkabı giymek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık tayt giymek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık şalvar giymek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir