AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık eşya görmek

Kahve falında yırtık eşya görmek

Kahve falında yırtık eşya görmek kişinin şansının artacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık eşya gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında yırtık eşya görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah yırtık elbise görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık çarşaf görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yırtık masa örtüsü görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık sütyen görmek de zenginliğe kavuşacağına, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında yırtık tülbent görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık lif görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, günahların af olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık giysi görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir