AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık masa örtüsü görmek

Kahve falında yırtık masa örtüsü görmek

Kahve falında yırtık masa örtüsü görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, büyük borçlara girmeyeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık masa örtüsü gördüyseniz:

  • Yeni bir yönde ilerlemeniz veya size ilham veren ya da sizin için aydınlatıcı olan kişi veya gruplara adapte olmanız gerekebilir.

Kahve falında yırtık masa örtüsü görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık örtü görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında masa örtüsü satın almak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel masa örtüsü görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, çok büyük hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli masa örtüsü görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işaret eder.

Kahve falında sarı masa örtüsü görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel masa örtüsü görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil masa örtü görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, tövbe etmeden vefata delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir