AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski battaniye görmek

Kahve falında eski battaniye görmek

Kahve falında eski battaniye görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında eski battaniye gördüyseniz:

  • Sır tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında eski battaniye görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek battaniyesi örmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan ve battaniye görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan battaniye görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek battaniyesi görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet eder.

Kahve falında mor battaniye görmek dualarının karşılığını alacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında iple battaniye asmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına inanılır.

Kahve falında birinin üzerine battaniye örtmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir