AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızname kitabı görmek

Kahve falında yıldızname kitabı görmek

Kahve falında yıldızname kitabı görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, problemlerinin çözüleceğine, üzüntülerin biteceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızname kitabı gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında yıldızname kitabı görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızları kayarken görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, bolluk içinde yaşamaya tabir olunur.

Kahve falında yıldızı tutmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulur.

Kahve falında yıldız ismini duymak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, eski enerjisini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız dövmesi görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hilal ve yıldız görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir