AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızı tutmak

Kahve falında yıldızı tutmak

Kahve falında yıldızı tutmak günahtan temizlenmeye, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işarettir.

Kahve falında yıldızı tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarından ricalarda bulunmak yerine kendinizi ödüllendirmenin farklı yollarını bulmalısınız.

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında elinde yıldız tutmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, yüzünün hep güleceğine inanılır.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızları tutmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında yıldız tutmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir