AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların parladığını görmek

Kahve falında yıldızların parladığını görmek

Kahve falında yıldızların parladığını görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızların parladığını gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan birşeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Kahve falında yıldızın parladığını görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında yıldızların parladığını görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız parladığını görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kolaylık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında gözlerinin içi parlamak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerin parladığını görmek onlara sanat öğreteceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında dişinin parladığını görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğün parladığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerinin parladığını görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir