AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların parçalandığını görmek

Kahve falında yıldızların parçalandığını görmek

Kahve falında yıldızların parçalandığını görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, gereken sabrı göstereceğine, konforunun artacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yıldızların parçalandığını gördüyseniz:

  • Bir kavrama, fikre veya düşünceye şans tanımalısınız.

Kahve falında yıldızın parçalandığını görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yıldızların parçalandığını görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, ondan faydalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir parça et görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında saatin parçalandığını görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında balığın parçalandığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında bir parça ekmek görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalet eder.

Kahve falında et parçası kusmak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir