AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın parçalandığını görmek

Kahve falında balığın parçalandığını görmek

Kahve falında balığın parçalandığını görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında balığın parçalandığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında balığın parçalandığını görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında balıkların parçalandığını görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında ölü parçası görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının parçalanarak öldüğünü görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında deri parçası görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yüzüğünün parçalandığını görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, bazı konularda önayak olunacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın parçalanmasını görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında odun parçası görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir