AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatin parçalandığını görmek

Kahve falında saatin parçalandığını görmek

Kahve falında saatin parçalandığını görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, ticaret ehli olacağına, meşakkate düşeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında saatin parçalandığını gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Kahve falında saatin parçalandığını görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında taş parçaları görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işarettir.

Kahve falında cam parçası yutmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının parçalanarak öldüğünü görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında parça düşürmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, işlerinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında insanların parçalandığını görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulur.

Kahve falında parça et görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında helikopterin parçalandığını görmek derin bir nefes alacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir