AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı deniz yıldızı görmek

Kahve falında canlı deniz yıldızı görmek

Kahve falında canlı deniz yıldızı görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında canlı deniz yıldızı gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz veya sizden gizleniyor olabilecek bilgileri ya da olayları araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında canlı deniz yıldızı görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine alamet eder.

Kahve falında deniz yıldızı yemek manevi huzurdan da nasipleneceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yıldız görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalettir.

Kahve falında deniz yıldızı bulmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında denizden deniz yıldızı çıkarmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında denizin üstünde yıldız görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah deniz yıldızı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine inanılır.

Kahve falında deniz yıldızını eline almak önemli atılımlar yapacağına, kötü haberlerin alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir