AnaSayfa / Genel / Kahve falında film yıldızı görmek

Kahve falında film yıldızı görmek

Kahve falında film yıldızı görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kötü günlerinin biteceğine, yolculuğa çıkmaya, evlilik yolunda engeller çıkacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında film yıldızı gördüyseniz:

  • Başkalarının değil kendi ihtiyaçlarınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında film yıldızı olmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında film yıldızı görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında film sahnesi görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında filmde oynadığını görmek hayırlı bir sürece girileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulur.

Kahve falında korku filmi seyretmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında streç film görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir filmde oynadığını görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir film görmek can derdine düşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir