AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızlar görmek

Kahve falında yıldızlar görmek

Kahve falında yıldızlar görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında yıldızlar gördüyseniz:

  • İnsanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında teleskopla yıldızlara bakmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız tornavida görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tarık yıldızını görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızları hareket ederken görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzü yıldız görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında kuyruklu yıldızlar görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldız şekli görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir