AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir yıldız görmek

Kahve falında büyük bir yıldız görmek

Kahve falında büyük bir yıldız görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, başarılarının katlanacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bir yıldız gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Kahve falında büyük deniz yıldızı görmek iş yeri sahibi olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işarettir.

Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek doğru işler yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ayı yıldızı görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük yıldız görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyükayı takım yıldızını görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir yıldız görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir