AnaSayfa / Genel / Kahve falında hareketli yıldızlar görmek

Kahve falında hareketli yıldızlar görmek

Kahve falında hareketli yıldızlar görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında hareketli yıldızlar gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında yıldızları hareket ederken görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında hareketli yıldızlar görmek hayırlı bir işe başlayacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına işarettir.

Kahve falında hareket eden yıldız görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızların hareket ettiğini görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın hareket ettiğini görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kişisel kavgaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında hızlı hareket etmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyu hareket ettirmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir