AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki uçağın çarpıştığını görmek

Kahve falında iki uçağın çarpıştığını görmek

Kahve falında iki uçağın çarpıştığını görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ne yapacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında iki uçağın çarpıştığını gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası zararlı olabilir.

Kahve falında iki uçağın çarpıştığını görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına inanılır.

Kahve falında uçak çarpışması görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında uçakların çarpıştığını görmek büyük başarılara imza atılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çarpılmış görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini çarpılmış görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, özlemlerini bitireceğine delalettir.

Kahve falında yıldızların çarpıştığını görmek kazancının artacağına,, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini çarpılmış görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir