AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik çarpıp ölmek

Kahve falında elektrik çarpıp ölmek

Kahve falında elektrik çarpıp ölmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, aradaki buzların eritileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik çarpıp ölmek gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Kahve falında elektrik çarpıp ölmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında araba çarpıp öldüğünü görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işarettir.

Kahve falında arabayla birine çarpıp öldürmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında araba çarpıp ölmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızların çarpışmasını görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında iki uçağın çarpıştığını görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çarpılmış araba görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini çarpılmış görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir