AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba çarpışması görmek

Kahve falında araba çarpışması görmek

Kahve falında araba çarpışması görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, elde bulunan imkânların artacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, her zaman şükür içinde olacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, daha pozitif biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba çarpışması gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında arabayla birine çarpıp öldürmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çarpılmış araba görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, geçiminin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba çarpıp ölmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kişinin içinin daralacağına delalettir.

Kahve falında araba çarpışması görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine inanılır.

Kahve falında araba çarpıp öldüğünü görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya çarpıp kaçmak hidayete ereceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çarpışan arabaya binmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, üzüleceğine, yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çarpılmış görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir