AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarpılmış görmek

Kahve falında çarpılmış görmek

Kahve falında çarpılmış görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çarpılmış gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında elektrik çarpıp ölmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında arabaya çarpıp kaçmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çarpılmış görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında iki uçağın çarpıştığını görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında arabayla birine çarpıp öldürmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, alışveriş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemilerin çarpıştığını görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba çarpıp ölmek gün günden daha da kötüye gideceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında çarpılmış insan görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, güvensizliğini yeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir