AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların çarpıştığını görmek

Kahve falında yıldızların çarpıştığını görmek

Kahve falında yıldızların çarpıştığını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldızların çarpıştığını gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Kahve falında yıldızların çarpıştığını görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızların çarpışmasını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında araba çarpışması görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba çarpıp ölmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında araba çarpıp öldüğünü görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında çarpılmış görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, daha güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çarpılmış insan görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini çarpılmış görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir