AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızları yerde görmek

Kahve falında yıldızları yerde görmek

Kahve falında yıldızları yerde görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yaşamın kolaylaşacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulur.

Kahve falında yıldızları yerde gördüyseniz:

  • Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının.

Kahve falında yerde yıldız görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızları yerde görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yerden yıldız toplamak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız topluluğu görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde yıldızlar görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın akrabadan gelecek habere alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir