Kahve falında yerde yıldız görmek

Kahve falında yerde yıldız görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, iş için gurbete gidileceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında yerde yıldız gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğimiz bazı alanlarda ilerlemememiz daha kolay olabilir.

Kahve falında yerden yıldız toplamak günlerinin güzelleşeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında yıldızları yerde görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında yerde yıldız görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ay yıldız bayrak görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında yıldızlarla dolu gökyüzü görmek büyük bir borcun altına gireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız işareti görmek ayağının tökezlemeyeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında zühre yıldızı görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, servet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında altın yıldız görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir