AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızları ve ayı görmek

Kahve falında yıldızları ve ayı görmek

Kahve falında yıldızları ve ayı görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızları ve ayı gördüyseniz:

  • Tüm doğru hamleleri yapabilecek durumdasınız, başkaları farklı yoldan gitmenizi söylese bile kararlarınızı sorgulamayın.

Kahve falında küçük ayı yıldızını görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızları ve ayı görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ayı yıldızı görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı kurt görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, hayallerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında zararsız ayı görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ve ayı görmek borçların ve dertlerin biteceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir