AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek

Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek

Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, vefakar bir insan olunacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ayı yıldızını gördüyseniz:

  • İsterseniz fiziksel risk taşıyan şeyleri bile rahatlıkla göze alabilirsiniz.

Kahve falında büyük ayı yıldızı görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek kazancın çoğalacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük ayı yıldızını görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızları ve ayı görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, malının artacağına işaret eder.

Kahve falında ayı büyük görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük ayı görmek dedikoduya, farklı iş kollarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında büyük siyah ayı görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir