AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ayı yıldızı görmek

Kahve falında büyük ayı yıldızı görmek

Kahve falında büyük ayı yıldızı görmek hayırlı haberler duyacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ayı yıldızı gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında büyük ayı yıldızı görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kendisini keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük ayı yıldızını görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızları ve ayı görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, insanlara iyilik yapmaya alamet etmektedir.

Kahve falında ayı çok büyük görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı büyük görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında büyük oyuncak ayı görmek böyle işlere kalkışacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir