AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı kurt görmek

Kahve falında ayı kurt görmek

Kahve falında ayı kurt görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hak yemeyeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ayı kurt gördüyseniz:

  • Sorunlar ne olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında ayı ve kurt görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ayı kurt görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, idealist davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt ve ayı görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı yemek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında ayı ve aslan görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına delalettir.

Kahve falında zararsız ayı görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayı olduğunu görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında köpek ve ayı görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir