AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve ayı görmek

Kahve falında kedi ve ayı görmek

Kahve falında kedi ve ayı görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi ve ayı gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Kahve falında ayı ve kedi görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kedi ve ayı görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayıyı evden çıkarmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında ayı yavrusu beslemek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Kahve falında ayıya binmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayıyı öldürmeye çalışmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına delalettir.

Kahve falında büyük oyuncak ayı görmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında domuz ve ayı görmek elinin darlık içinde kalacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir