AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük ayı yıldızını görmek

Kahve falında küçük ayı yıldızını görmek

Kahve falında küçük ayı yıldızını görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, çok güzel günler göreceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında küçük ayı yıldızını gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında küçük ayı yıldızını görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında büyük ayı yıldızı görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızları ve ayı görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kolaylıklara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında küçük beyaz ayı görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük ayı görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük oyuncak ayı görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir