AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarık yıldızını görmek

Kahve falında tarık yıldızını görmek

Kahve falında tarık yıldızını görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, bir sınavdan geçileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarık yıldızını gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Kahve falında tarık yıldızını görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı taranmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarık akan görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarot bakmak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, karamsar olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarot baktırmak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tarık suresi okumak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında saç tararken döküldüğünü görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçını tarayan kadın görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir