AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşen yıldız görmek

Kahve falında düşen yıldız görmek

Kahve falında düşen yıldız görmek kolaylığa kavuşacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşen yıldız gördüyseniz:

  • Bazı kişiler normal tarzlarının tamamıyla dışında davranarak sizi şaşırtabilirler.

Kahve falında kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine inanılır.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına tabir olunur.

Kahve falında düşen yıldız görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yıldızların yere düştüğünü görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızların düştüğünü görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızın yere düştüğünü görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir