Kahve falında yıldızlardan şekiller görmek

Kahve falında yıldızlardan şekiller görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yıldızlardan şekiller gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Kahve falında yıldızlardan şekiller görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hızlı bir şekilde araba sürmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında saç şekil vermek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şekiller görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak şekil görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını şekillendirmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçına şekil vermek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toplu şekilde ağlamak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top