AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların dans ettiğini görmek

Kahve falında yıldızların dans ettiğini görmek

Kahve falında yıldızların dans ettiğini görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızların dans ettiğini gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlar oluşabilir.

Kahve falında yıldızların dans ettiğini görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın dans ettiğini görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının dans ettiğini görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dans ettiğini görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin dans ettiğini görmek büyük bir makama geleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düğününde dans ettiğini görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kocasıyla dans ettiğini görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, zaferler kazanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının dans ettiğini görmek adının her yerde geçeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir