AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların parladığını görmek

Kahve falında saçların parladığını görmek

Kahve falında saçların parladığını görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçların parladığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sizi zorlayabilirler.

Kahve falında saçlarının parladığını görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saçın parladığını görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, ortak edineceğine tabir olunur.

Kahve falında saçların parladığını görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerin parladığını görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızların parladığını görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayın parladığını görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına delalet eder.

Kahve falında dişin parladığını görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, işlerinin kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında yüzü parlamak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir