AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızlı küpe görmek

Kahve falında yıldızlı küpe görmek

Kahve falında yıldızlı küpe görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, doğru işler yapacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında yıldızlı küpe gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla karşılaşmak veya iletişim kurmak hayal kırıklıklarına yol açabilir.

Kahve falında yıldızlı küpe görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız küpe görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızlarla dolu gökyüzü görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında iki yıldız görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ay güneş yıldız görmek güvenini sarsacağına, yaşamına renk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli yıldız görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işarettir.

Kahve falında yıldız ve bulut görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökte yıldız görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir