AnaSayfa / Genel / Kahve falında zühre yıldızı görmek

Kahve falında zühre yıldızı görmek

Kahve falında zühre yıldızı görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, anne baba duasının alınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında zühre yıldızı gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle bazı sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Kahve falında yıldızname görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kolye görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine yorulur.

Kahve falında yüzlerce yıldız görmek şansının açılacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret eder.

Kahve falında ay yıldızlı yüzük görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü yıldız görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız şekli görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında saçta yıldız görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir