AnaSayfa / Genel / Kahve falında melekten dilek dilemek

Kahve falında melekten dilek dilemek

Kahve falında melekten dilek dilemek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine inanılır.

Kahve falında melekten dilek dilemek gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Kahve falında melekten dilek dilemek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına inanılır.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ziyarete gidip dilek dilemek çekilen sıkıntıların son bulacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına rivayet eder.

Kahve falında cinden dilek dilemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, isteklerinin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilek dilemek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mumla dilek dilemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir