AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta dilek dilemek

Kahve falında mezarlıkta dilek dilemek

Kahve falında mezarlıkta dilek dilemek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, gülen yüzünün solacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta dilek dilemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında mezarlıkta dilek dilemek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ziyarete gidip dilek dilemek gam ve keder çekmeyeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dua etmek dilek dilemek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağı görüp dilek dilemek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalettir.

Kahve falında kabede dilek dilemek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir