AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta yeşil zeytin görmek

Kahve falında ağaçta yeşil zeytin görmek

Kahve falında ağaçta yeşil zeytin görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar sizi aydınlatabilir.

Kahve falında ağaçta yeşil zeytin görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin yemek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacının yandığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işarettir.

Kahve falında zeytin ağacı dikmek istediği herşeye kavuşacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Kahve falında zeytin ağacı görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin ve ağacı görmek maddi çıkmazların biteceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir