AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal çıkarmak

Kahve falında bal çıkarmak

Kahve falında bal çıkarmak borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bal çıkarmak gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında bal çıkarmak başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kovandan bal çıkarmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arı kovanından bal çıkarmak insanlara yol göstereceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal toplamak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına inanılır.

Kahve falında ballı lokma görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bal şelalesi görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ballı su içmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalettir.

Kahve falında balkabağı almak üzüntülü bir haber alınacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir