AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovandan bal çıkarmak

Kahve falında kovandan bal çıkarmak

Kahve falında kovandan bal çıkarmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ev sahibi olunacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kovandan bal çıkarmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine sahip çıkmanız gerekiyor.

Kahve falında arı kovanından bal çıkarmak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında kovandan bal çıkarmak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında kovandan bal yemek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı kovanından bal yemek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, çalıştığı yerde amir olacağına delalet eder.

Kahve falında bal arısı kovanı görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kovan ve bal görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bal kovanı görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında arı kovanı görmek canın sıkılacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir