AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkabağı almak

Kahve falında balkabağı almak

Kahve falında balkabağı almak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına inanılır.

Kahve falında balkabağı almak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kayısı balı görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında balkabağı yemek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında petek bal almak arkadaştan görülecek faydaya, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında bal konuşmak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bal teknesi görmek gidilecek yönün belirleneceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında bal tatmak çaresizliğinin büyüyeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta bal görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden bal almak borçlarını ödemeyi başaracağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir