AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal toplamak

Kahve falında bal toplamak

Kahve falında bal toplamak mutluluk dolu günler yaşanacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bal toplamak gördüyseniz:

  • Bazı hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında balkabağı toplamak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç balı toplamak malvarlığının çok daha artacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan bal toplamak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında bal toplamak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında bal peteği toplamak güzel ve yaşanılır hale geleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ballı incir yemek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bal pişirmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında bol bal görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir