AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın süt içtiğini görmek

Kahve falında yılanın süt içtiğini görmek

Kahve falında yılanın süt içtiğini görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, imkânlarının azalacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın süt içtiğini gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında yılanın süt içtiğini görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt içen yılan görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılana süt içirmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kediye süt içirmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe süt içirmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir bebeğe süt içirmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuga süt içirmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, alim insanlardan sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzağıya süt içirmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir