AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılana süt içirmek

Kahve falında yılana süt içirmek

Kahve falında yılana süt içirmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, rütbesinin artacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılana süt içirmek gördüyseniz:

  • Yanlış alanlara para yatırabilirsiniz.

Kahve falında yılanın süt içtiğini görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında yılana süt içirmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında süt içen yılan görmek yeni bir yol çizileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt içen kedi görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuga süt içirmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında süt içen görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında süt içerken görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, özgüveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında biberonla süt içtiğini görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir