AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye süt içirmek

Kahve falında kediye süt içirmek

Kahve falında kediye süt içirmek adının ve şanının yürüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında kediye süt içirmek gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Kahve falında süt içen kedi görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işarettir.

Kahve falında kedinin süt içtiğini görmek hastalıkların kalmayacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kediye süt içirmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine yorulur.

Kahve falında süt içen birini görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuga süt içirmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında süt içtiğini görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalet eder.

Kahve falında bardaktan süt içtiğini görmek işlerinde kara geçeceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir