AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe süt içirmek

Kahve falında köpeğe süt içirmek

Kahve falında köpeğe süt içirmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hayır işleri yapacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğe süt içirmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Kahve falında köpeğe süt içirmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin süt içtiğini görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında süt içen görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında süt içmemek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt içen kedi görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, planların sarkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineğe süt içirmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılana süt içirmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında birisine süt içirmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir