AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin patladığını görmek

Kahve falında denizin patladığını görmek

Kahve falında denizin patladığını görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, sevap işleyeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin patladığını gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında denizin patladığını görmek ona yardımcı olacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabının patladığını görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun patladığını görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına inanılır.

Kahve falında bisikletin tekerinin patladığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında silahın patladığını görmek saygı göreceğine, yeni bir ortama gireceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünün patladığını görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sivilce patladığını görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ödü patlamak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir