Kahve falında yılanın kafasını koparmak

Kahve falında yılanın kafasını koparmak güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Eski ilişkiler nedeniyle değişiklik arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında kafasını kaldırmış yılan görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan kafası kesmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, elini haramdan uzak tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı kafasından yakalamak fakir fukaraya yardım edeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan kafası görmek stresten uzaklaşacağına, sıkıntılarını atacağına delalet eder.

Kahve falında kafasında yılan görmek yanlış yollardan döneceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan kafasını kesmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan kafası yemek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında kafası kopuk yılan görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top