AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kafası görmek

Kahve falında yılan kafası görmek

Kahve falında yılan kafası görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, insanları kıracağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine alamet eder.

Kahve falında yılan kafası gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Kahve falında koca kafalı yılan görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasız yılan görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kafalı yılan görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kafalı yılan görmek paraya ve mala kavuşacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında yılan kafasını ezmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine delalettir.

Kahve falında yılan kafasını görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir